WELKOM BIJ PINBUDDY!

Pinnen? Dat doe je met Pinbuddy!

Email
Twitter
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Begin jaren 20e eeuw koopt men meerdere producten via een online webshop, een pinautomaat en een router bij de elektronica winkel. Beperkte keuze en relatief hoge prijzen waren toen aan de orde van de dag. De twee oprichters van CoreTechd vinden in (jaar) de tijd rijp om daar verandering in aan te brengen en de markt op te schudden.

Hun idee: Start een eigen full-service IT-dienstverlening in combinatie van een marketingbureau, webdesign, reparatie/installatiedienst en elektronicawinkel.
Met een breed aanbod van merkartikelen voor de laagste prijs en een nieuw ondernemende bedrijfscultuur gemixt met een combinatie waarbij de medewerker meer verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden kreeg dan in die tijd gebruikelijk was.
Met een ding scherp voor ogen: altijd klantgerichtheid zijn.
We verbinden miljoenen kopers en verkopers over de hele wereld, versterken mensen en creëren economische kansen voor iedereen.

CoreTechd V.O.F. staat bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten onder registratienummer: 944380.

Pinbuddy is een echt familiebedrijf die gericht is op het verkopen van elektronisch apparatuur zoals pinautomaten, bijbehorende accessoires en hulpverleende taken richting klanten en externe bedrijven.

Pinbuddy biedt voor u het meest gespecialiseerde service die er op de markt beschikbaar is.
Dit doen wij samen met een erg leuk en enthousiaste team. Samen leveren wij kwaliteit en zorgen wij dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen.

1

Proces #1

  • Bedrijfsprocessen zijn cruciaal voor de gezondheid van ons bedrijf. Grip hebben van alle bedrijfsprocessen is dus van belang. Hierbij digitaliseren en automatiseren we alle werkzaamheden.
  • Door automatisering zorgt het bedrijf voor structuur en tijdwinst, kwaliteit gaat omhoog en verklein je de kans op fouten.
2

Proces #2

  • Het gaat niet alleen om automatisering maar ook om het beleid van ons bedrijf. Hierbij focussen we ook op organisaties en het inrichting van processen voor onze klanten.
  • De manier van organiseren binnen een bedrijf is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat bij een klant. Om constante kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te leveren moet Pinbuddy hardwerkend produceren.
3

Proces #3

  • Het niet nakomen van processen kan leiden tot onnodige interne kosten, verliezen van klanten en leidt ook vaak tot irritaties en frustraties bij medewerkers.

    Het gebruiken van één systeempakket en de meest efficiënte hulpmiddelen voor een simpelere weergave maakt Pinbuddy essentieel voor al onze klanten.
Kevin Founder & CEO of CoreTechd

Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant

Reinier Duarte de Sousa CEO of CoreTechd

Koop nu en krijg 99% korting

    Main Menu