Wij zijn Pinbuddy: Uw partner in pinautomaten

Pinbuddy is een echt familiebedrijf die gericht is op het verkopen van elektronisch apparatuur zoals pinautomaten, bijbehorende accessoires en hulpverlenende taken richting klanten en externe bedrijven. Pinbuddy biedt voor u het meest gespecialiseerde service die er op de markt beschikbaar is. Dit doen wij samen met een erg leuk en enthousiaste team. Samen leveren wij kwaliteit en zorgen wij dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen.

Waar staan we voor?

Bij Pinbuddy streven we ernaar om onze klanten niet alleen kwalitatieve diensten te bieden, maar ook begrip te tonen voor hun budgettaire behoeften. Net als vroeger zetten we ons in voor een ongeëvenaarde service, met de geruststelling dat kwaliteit nooit uit de mode raakt.
We begrijpen dat pinautomaten niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom zijn we trots om een van de weinige aanbieders te zijn die hoogwaardige tweedehands pinautomaten aanbiedt, zonder concessies te doen aan de servicekwaliteit die u van Pinbuddy gewend bent. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare betaaloplossingen, en ons team staat klaar om u te voorzien van een pinautomaat die zowel betaalbaar als van de hoogste kwaliteit is.
Bij Pinbuddy gaan kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand. Ontdek onze tweedehands pinautomaten en ervaar dezelfde uitmuntende service die u van ons gewend bent, omdat we begrijpen dat de beste service tijdloos is.

Wat onze klanten vinden

Bij Pinbuddy geloven we in uitmuntendheid en begrijpen we de kracht van reviews. Uw ervaringen zijn onze leidraad en ons kompas naar voortdurende verbetering. We streven niet alleen naar tevreden klanten, maar naar enthousiaste ambassadeurs. Ontdek waarom reviews zo cruciaal zijn in onze missie om u de best mogelijke service te bieden. Bij Pinbuddy is uw feedback de sleutel tot onze toewijding aan uitmuntendheid.

Johannes Teeling
Lees verder
Zelfs nadat ze officieel dicht waren, waren ze nog steeds bereid om me te helpen. Echt een topbedrijf.
Laurens Koen
Lees verder
Ik zit al 3 maanden te wachten op een werkende pinautomaat. Twee dagen geleden de keuze gemaakt om via Pinbuddy een nieuwe aanvraag te doen en ik kon binnen no-time pinnen.
Ivo Mangen
Lees verder
Veel issues gehad met de dekking van onze pinautomaat. Nu ik bij Pinbuddy zit hebben wij een speciale simkaart welke het altijd doet. Gewoon top!
Huub Ten Haken
Lees verder
In totaal 10 pinautomaten afgenomen. Deze hebben ze netjes gekoppeld aan mijn kassasysteem en alles werkend opgeleverd.
Roline Hess
Lees verder
Gebruik gemaakt van de Pinbuddy overstapservice, sindsdien heb ik minder problemen en veel beter support.
Daan de Leeuw
Lees verder
Snapte niet helemaal wat ik moest bestellen. Ik heb met hun gebeld en ze hebben alles met mij doorgenomen en geholpen met het bestellen. Erg fijn!
Andreas Viele
Lees verder
Helaas mijn bedrijf moeten beëindigen i.v.m. een faillissement. Ik zat nog in contract voor 4 maanden. Dit hebben ze gelukkig vroegtijdig voor mij opgezegd. Alleen maar goede worden voor deze partij.
Annelijn de Jonge
Lees verder
Geen lange contracten of gezeik, netjes een één-jarige contract, welke hierna maandelijks opzegbaar is.
Lieke Oldhof
Lees verder
Ik heb gekozen voor een tweedehandse pinautomaat, deze zag er als nieuw uit. Ik ben helemaal tevreden.

Main Menu