EMS-White---Maximum-size
MY EMS
In My EMS vindt u een gedetailleerd overzicht van de status, verwerking en kosten van alle betalingen die u ontvangt via de pinautomaten in uw winkel en/of via de EMS betaalpagina in uw webshop.
Payter-Logo
MY PAYTER
In MyPayter vindt u zowel configuratie als financiële rapportage, realtime transactiegegevens en contracten die aan terminals gekoppeld te volgen zijn via een gedetailleerd overzicht.
Nayax-Logo
MY NAYAX
Nayax's beheersoftware helpt u op afstand met behulp van telemetrie-oplossing voor verkoopautomaten. Nayax's Management Suite is gewijd aan het beheren en monitoren van uw bedrijf.
viva-logo
VIVA WALLET
Met uw bestaande zakelijke Viva Wallet-account, kunt u de dashboard gebruiken om uw transacties in realtime te controleren of om uw kaart onmiddellijk te vergrendelen in geval van verlies.
Mollie_logo_partnerdirectory
MOLLIE
Dashboard geeft je gedetailleerde informatie over gebruikte betaalmethoden, gestapelde betalingen, abonnementen en klantgegevens. En natuurlijk kunt u gemakkelijk restituties aanvragen, zelfs gedeeltelijk of extra, om transport- of andere kosten te dekken.
worldline-2018_rgb_3
WORLDLINE
Met de online toegang tot myPortal krijgt u een gestructureerd overzicht van uw transacties en uitbetalingen en belangrijke informatie omtrent uw terminals. Alle actuele gegevens worden daarnaast ook overzichtelijk op de startpagina weergegeven.
stripe logo
STRIPE
Het Stripe Dashboard biedt een gebruikersinterface waarmee u uw Stripe-account kunt bedienen en configureren. U kunt het gebruiken om betalingen en terugbetalingen te beheren, te reageren op geschillen, uw integratie te controleren en meer.

Financieel overzicht

In My EMS vindt u een gedetailleerd overzicht van de status, verwerking en kosten van alle betalingen die u ontvangt via de pinautomaten in uw winkel en/of via de EMS betaalpagina in uw webshop.

Tevreden klanten leveren meer op. Een klant heeft een vraag over een transactie? U geeft snel antwoord dankzij de goed vindbare informatie. Regel refunds, pre-autorisaties op creditcards of betalingen van abonnementen allemaal in My EMS.

Performance per dag inzien

Verbeter uw conversieratio door slim gebruik te maken van uw omzetdata. Vergelijk uw filialen of webshops met elkaar en leer van de top-performers. Maak gerichte selecties en heldere grafieken. 

Gemakkelijk data exporteren

Profiteer van makkelijkere financiële administratie en financieel management door op maat samengestelde rapportages. Exporteer gegevens in verschillende bestandsformaten voor een helder overzicht.

Main Menu